Παρασκευή, Φεβρουαρίου 26, 2010

Ουρλιαχτο

απο ενα σημειο και μετα ,ο μεγαλυτερος φοβος σου γινεται μηπως σε καμια στροφη συναντησεις τον εαυτό σου και αρχισεις μετα τα τωρα που ειμαι εγω,ποιοι ειν ολοι αυτοι,τραβηξου ρε,τί θελω και τί θελουν απο μενα.
μια στιγμη να σου φυγει απο απεναντι ομως,εσυ να εισαι στο μπαρ,να κατσει καπου παραδιπλα με την παρεα του,και να σου ριχνει λοξες ματιες,+τελικα να σου πιασει την κουβεντα.
εκει σε θελω.οταν θα σε αγχωνουν ολο το υπολοιπο βραδυ τα γελια σας σας και εσυ θα σαι αλλου.οταν πηγαινονταας τουαλετα να αδειασεις απ τις μπυρες,κολλησει το βλεμμα σου στο καζανακι και σου ρχεται η μυρωδια απ την παλια ραπτομηχανη.το κουδουνακι του σχολειου,τα μερεντακια με τα μικρα κουταλακια που τα τσακιζες,το απλωμενο της μαγιο πανω στο δεντρο,ποιος ηταν πλακα πλακα ο μεγαλυτερος φοβος σου?
θα σου πω αμεσως.
μηπως ειχανε δικιο οι ρεζιληδες.
ενταξει ετσι ειναι τα πραγματα,αν περιμενεις να κανεις κατι με την αξια σου ξεχασέ το,αν χρειαστει θα του ζητησω καμια χαρη,χωσου να καβαντζωθεις καπου και δε γαμιεται,να εχεις το κεφαλί σου ησυχο,να μην πεινασουμε.
αντε μας ζαλισατε μαλακες,προελαυνει κι ο βαζελος στην ευρωπη,ερχεται χουντα,το βλεπω στη χωριστρα του βγενοπουλου.εκτος και αν.
εθνικη συναινεση εδω και τωρα,αλλα μαζεψε τους μπατσους απο μπροστα μου,κοψε τους μισθους τους αν θες,ξαναστειλε τον παγκαλο στο bbc να τους αναγγειλει οτι η εξεγερση βραζει και ανεβαινει και στα μπαλκονια σας.παρτε το δανειο χαρισμά σας και εξαφανιστειτε-ολοι δρομο μετα.να δουμε τί θα κανουμε.μουνακια

12 σχόλια :

ΑυτοΑνοργάνωση είπε...

κακοδιάθετος σήμερα ε?
τι τα ψάχνεις,όλοι ψάχνονται,ολοι ψαχνόμαστε, τί να φταίει,γιατί έτσι,κολλημένα μυαλά γαμώ το χόλλλιγουντ και την τηλεόραση, τί σε νοιάζει τι λεει ο κάθε βλάκας, δεν ειπαμε να ειμαστε μάγκες εμεις μεταξύ μας πάνω απο όλα για εσένα και για μένα και εσύ και εκείνος και εκείνη και εγώ άλλα σύμπαντα παράλληλα.Ας είχαμε τα μουνιά και τα αρχίδια να είμασταν ωραίοι και ωραίες,και να γουστάραμε αντι να ζηλέυαμε και τότε σίγουρα θα κάναμε ένα βήμα πιο κοντά σε αυτή τη γαμημένη επανάσταση.. γιατί τώρα σε ακούω να γελάς και όσο πρασινίζω τόσο πιο ανελεύθεροι γινόμαστε.Ε, ΧΑΛΙΑ ΦΑΣΗΗΗΗΗΗ!!!!

ΠΛΑΝΗΤΑΣ είπε...

Πανίσχυρο. Μην αλλάξεις.

moN_kouL είπε...

γεια.τί να πεις?
η μαλακια ειναι οτι πρεπει να πιστεψεις στον ανθρωπο.ομως τοπ πιο ευαλωτο αλλα και το πιο ακατανικητο ειναι η ανθρωπινη ματαιοδοξια.οταν πληγωθει δυναμωνει και τελικα γιγαντωνεται.μας βλεπω να αρχιζουμε να πιστευουμε στο θεο ολους μας,γιατι αλλιως.

sminefa είπε...

Με το μπαρδόν...
δεν ξέρω αν είναι εφικτό ή μάλλον επιθυμητό να αλλάξεις κάτι στο ιστολόγιο σου αλλά καταβάλω μεγάλη προσπάθεια να το παρακολουθήσω λόγο χρωμάτων. Προφανώς έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν διαθέτουμε και κανένα φοβερό μηχάνημα με TFT οθόνες και τέτοιες ιστορίες.

moN_kouL είπε...

δεν ξερω.μαλλον καηκε η οθονη σοου
με το μπαρδον παντα

izydoor είπε...

@ άλλο ανέκδοτο, δυο μαχαλάδες παρακάτω:
σωστές το σχόλιο!

άντε, γιατί πολύ (α)τιθασεύσαμε....

izydoor είπε...

...τώρα με τούτο το κείμενο (δεν το είχα δει τώρα το βλέπω) μπορείς να είσαι επίκαιρος για το επόμενο εξάμηνο χωρίς να ανεβάσεις τίποτα στο μπλογκ.

αλλά το μουνάκια είναι σεξιστικό ρε!
πες "πουτσούλες"

izydoor είπε...

100 000 και βάλε, λένε....

αυτό θα πει εθνική συνοχή!

:-)))

moN_kouL είπε...

εισαι πολυ αυστηρος μαζι της αν θες να ξερεις.εγω την παω.

izydoor είπε...

ma egw den thn kserw!

Ανώνυμος είπε...

Do you have a spam problem on this site; I also am a blogger, and I was
curious about your situation; we have developed some nice practices and
we are looking to trade techniques with others, why not
shoot me an email if interested.

My web blog ... abc personal financing

izydoor είπε...

Anonymous, do you have a sperm problem in the dark side? Please, shoot yourself. Xouxouxou.